Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1994 από μια ομάδα ειδικών με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του κλιματισμού και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας .
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχή υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζονται στους πελάτες, μέσα από την εμπειρία των στελεχών της, σημαντικά οικονομικά και ανταγωνιστικά οφέλη.
Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από τεχνικούς  πλήρως ενημερωμένους στον τομέα του κλιματισμού, προσφέροντας στους πελάτες ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τεχνικών απαιτήσεων.
Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των ψυκτικών και κλιματιστικών μηχανημάτων ακριβείας (close control units) της γερμανικής εταιρείας KKT chillers είναι επίσης  εξουσιοδοτημένο κατάστημα των εταιρειών κλιματιστικών  μηχανημάτων Mitsubishi Daikin Gree Lg Inventor Midea.
Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων και συγκεκριμένα την εκπόνηση μελετών υπολογισμών φορτίων την τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή κάθε είδους κλιματιστικών μηχανημάτων όπως τοπικά κλιματιστικά χώρων κεντρικά πολυδιαιρούμενα συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού υγρού ( VRV ) αντλίες θερμότητας η ψύκτες νερού Close control units τον αερισμό και εξαερισμό χώρων την ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς και τα φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες.